Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

”Felicitări”. Jurgen Klopp a surprins după umiliţa trăită ieri de Liverpool

Liverpool Publicat pe 5 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19503107/1/klopp.jpg

Jurgen Klopp a fost destul de liniştit după meciul pierdut duminică de Liverpool împotriva celor de la Aston Villa, cu 2-7. Antrenorul ”cormoranilor” a luat toate acuzaţiile care au căzut asupra portarului Adrian şi l-a scutit pe acesta de noi critici. Klopp a afirmat că a fost pură întâmplare înfrângerea lui Liverpool, fiind mulţumit de jocul echipei şi de faptul că au fost ceva şanse de gol din partea jucătorilor săi.

”Cred că pot să explic ce s-a întâmplat. O să spun ce am văzut în această seară. Reacţia de după greşeala de la primul gol n-a fost problema lui Adrian, ci a întregii echipe. Nu el a fost vinovat în această seară. Toate greşelile care nu ar trebui comise într-un meci de fotbal le-am făcut noi în această seară. Felicitări celor de la Aston Villa, care au profitat de toate erorile noastre.

Primul gol primit a avut un impact semnificativ, deşi n-ar fi trebuit să se întâmple asta. Am încercat să schimb sistemul. Trebuia să continuam să jucăm şi sa ne creăm ocazii. Am avut multe ocazii bune, care însă n-au dus la nimic, în afară de cele două goluri ale lui Mo (n.r. - Salah). Acolo a fost facută diferenţa.

Aston Villa ne-a cauzat o mulţime de probleme, în special Jack Grealish. Am încasat multe goluri deviate, ghinioniste, dar nu trebuie să învinovăţim pe nimeni, în afară de noi înşine. Jocul nostru a fost slab, dar n-am ce să mai schimb acum. În schimb, mi-aş fi dorit să avem antrenament mâine, ca să vorbim despre acest meci, dar jucătorii vor pleca la echipele naţionale, de unde sper să revină sănătoşi.", a declarat Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, pentru Sky Sports.

 

Liverpool a suferit, duminică seară, cea mai mare umilinţă din istoria clubului: campioana Angliei a fost distrusă de Aston Villa, scor 7-2, într-un meci în care defensiva lui Jurgen Klopp a fost lovită de ghinion la mai multe faze.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele