Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Figo, dezvăluiri dure despre un fost antrenor. Ce amintiri urâte are cu acesta

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19351989/1/figo.jpg

Unul din cei mai mari jucători de fotbal din istoria Portugaliei a dezvăluit detalii neştiute despre relaţia cu Roberto Mancini, fostul său antrenor de la Inter Milano.

Figo(47 ani) a venit la ”nerazzuri” în vara anului 2005, fiind transferat de la Reald Madrid. Sub comanda lui Mancini, Inter domina Serie A, pe fondul lipsei de adversari, Juventus fiind implicată în scandalul meciurilor trucate, iar celelalte echipe neputând să se ridice la cel mai înalt nivel.

Deşi rezultatele bune şi trofeele veneau pe bandă, lusitanul a avut probleme mari cu antrenorul său, cu care se pare că a avut numeroase conflicte, ce nu au ieşit însă în presă.

"La început, am avut o experienţă bună, pozitivă, la Inter. Apoi, am început să am o relaţie proastă cu Mancini. Este un om foarte rău, e unul dintre cei care m-a umilit cel mai mult în toată cariera mea. Am suferit. Nu mai aveam 20 de ani, ci 34 sau 35 şi a treibuit să trăiesc situaţii pe care nu ar fi trebuit să le trăiesc. Nu a fost o problemă că jucam mai puţin, la vârsta aceea ştii că astfel de lucruri se pot întâmpla. Trimite-mă să joc 5 minute, pe final de meci, dar respectă-mă. Nu a fost normal ce s-a întâmplat, îi lipsea educaţia şi respectul faţă de jucători, iar relaţia noastră a devenit una foarte proastă", a rememorat Figo, într-o discuţie purtată pe Instagram cu Fabio Cannavaro, care a jucat la fel ca şi Figo la Inter Milano şi Real Madrid de-a lungul carierei.

În ciuda acestui fapt, Figo s-a retras din activitatea de jucător profesionist de la Inter, în anul 2009, după care a fost cooptat în staff-ul lui Jose Mourinho. Din această postură a reuşit să câştige Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele