Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Focar de COVID-19 la Bayern Munchen? Marea temere a bavarezilor după ce Serge Gnabry s-a infectat

Bayern Munchen Publicat pe 21 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19521005/1/gnabry-alaba.jpg

Pandemia de coronavirus loveşte şi marile cluburi ale Europei, iar Bayern Munchen a confirmat marţi seară că unul dintre cei mai buni jucători ai echipei a fost izolat după ce ultimul său test a fost pozitiv.

Este vorba de Serge Gnabry, un om cheie în campania Champions League de sezonul trecut, încheiată cu câştigarea trofeului. Acum, bavarezii se tem că mai mulţi jucători sunt infectaţi, după ce Gnabry a ieşit pozitiv la testul efectuat marţi dimineaţă, deoarce înainte de sosirea rezultatelor acesta s-a antrenat normal alături de restul echipei.

  • Bayern Munchen - Atletico Madrid se joacă miercuri seară, de la 22:00, LIVE pe Look Sport şi LOOK 4K, iar bavarezii sunt convinşi că meciul nu e pus în pericol, dar iau în calcul noi cazuri de COVID-19 în cadrul echipei.

În timpul antrenamentului, Gnabry a făcut pereche la anumite exerciţii cu un alt titular din echipa lui Hansi Flick, David Alaba (foto).

Clubul a precizat că 25 de jucători au luat parte la sesiunea de antrenament, însă regulile stricte de prevenţie şi igienă au fost urmate întocmai.

Conform regulamentului UEFA, meciurile din Champions League şi Europa League se vor disputa normal atâta timp cât echipele implicate au la dispoziţie minim 13 jucători, incluzând măcar un portar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele