Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gabi Tamaş nu se retrage. Unde va juca din toamnă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20236344/1/tam-2.jpg

Gabi Tamaş (37 de ani) nu se retrage după finalul acestui sezon. ProSport scrie că veteranul fundaş a înştiinţat conducerea celor de la FC Voluntari că va mai juca cel puţin încă un sezon.

Tamaş a declarat după turul barajului de menţinere în Casa Liga 1 cu Dunărea Călăraşi că vrea să spună stop, iar oficialii ilfovenii au venit cu o contraofertă şi a fost ademenit chiar cu funcţia de preşedinte al clubului, dar în cele din urmă va continua ca jucător cu cei de la Voluntari, cu care mai are contract pe încă un an.

De-a lungul carierei, acesta a trecut pe la: Astra Giurgiu, Hapoel Haifa, FCSB, Cardiff, Watford, Doncaster, CFR Cluj, Dinamo, West Brom, AJ Auxerre, Spartak Moscova, Galatasaray şi Celta Vigo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele