Ultima oră
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+ LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30 Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, LIVE pe Look Sport+ de la 18:30
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!

Gestul superb al lui Elon Musk faţă de Philippe Croizon, temerarul francez care are şi mâinile şi picioarele amputate

Sporturi Publicat pe sâmbătă, 20:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19624776/1/twitter-philippe-croizon.jpg

Elon Musk, fondatorul companiei de explorare spaţială SpaceX şi CEO al companiei Tesla l-a asigurat pe temerarul francez Philippe Croizon, care are şi mâinile şi picioarele amputate, că va zbura într-o bună zi cu nava spaţială Starship, relatează Huffington Post.

Croizon, născut în 1968, are cvadruplă amputaţie ca urmare a unui grav accident suferit în 1994. În septembrie 2010, când avea 42 de ani, el a traversat înot Canalul Mânecii, iar în 2017 a participat la Raliul Dakar.

Vineri, francezul a anunţat pe Twitter că dacă până la Crăciun va atinge pragul de 50.000 de abonaţi îl va aborda pe Elon Musk pentru a-i cere să-l ducă în spaţiu. În mai puţin de o oră, pragul era atins.

“Sunteţi prea puternici!”, a reacţionat imediat Philippe Croizon.

O oră mai târziu, el i-a trimis următorul mesaj lui Elon Musk: “Hello, Elon Musk. Sunt un celebru aventurier francez fără braţe sau picioare. Trimite-mă în spaţiu ca să arăt încă o dată că orice este posibil!”.

Răspunsul lui Musk nu a întârziat să apară: “Într-o zi vă vom face să zburaţi cu Starship!”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele