Ultima oră
Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă Parma - Inter 1-2. Dubla lui Alexis adânceşte criza "cruciaţilor". Man, schimbat la pauză cu Mihăilă
Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic” Eşanu a greşit cu Călăraşiul, dar nu pune la suflet. ”Încercăm să ne concentrăm mereu, dar trebuie să lucrăm un pic la psihic”
Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes Bruno Genesio este noul antrenor al echipei Rennes
Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu” Jerry Gane vrea Cupa cu Dinamo. ”Este un obiectiv al nostru şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu”
Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1” Pustai recunoaşte superioritatea lui Dinamo. ”E greu să revii cu o echipă din Liga 1”
Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă” Paul Anton a revitalizat Dinamo la Călăraşi. ”Mă bucur că am avut poziţii de şut, că îmi place să trag de la distanţă”

Gheorghe Hagi sau Mesut Ozil? Răspunsul surprinzător al unei legende a Galatei

Superlig Publicat pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19910113/1/2974334-61042608-2560-1440.jpg

Transferul lui Mesut Ozil în Turcia, la Fenerbahce, a început deja să stârnească polemici puternice. Ultimul nume greu care şi-a dat cu părerea pe acest subiect este Cevad Prekazi, mijlocaş emblematic pentru Galatasaray între anii 1985 şi 1991.

Prekazi l-a comparat pe Mesut Ozil cu Gheorghe Hagi şi a avut un verdict ferm. Pentru el nu încape niciun dubiu că fotbalistul german este mai bun decât a fost ”Regele” fotbalului românesc, argumentând prin câştigarea Cupei Mondiale de către Germania în 2014 şi prin performanţele reuşite de Ozil la Real Madrid şi Arsenal.

"Mesut Ozil a devenit campion mondial cu naţionala Germaniei. A fost cel mai bun jucător al nemţilor. Bineînţeles că Mesut este mai bun decât Hagi. El a avut mare succes în primii ani de la Real Madrid şi Arsenal.

A urmat apoi o cădere, dar poate nu a găsit în Anglia ceea ce îşi dorea. Nimeni nu şi-a permis să îl transfere şi a rămas acolo. Acum, Fenerbahce i-a oferit banii ceruţi şi Ozil a acceptat.

Mesut este numărul 1 pentru mine. Este alfa şi omega din reprezentativa Germaniei. Nemţii nu ar fi câştigat Campionatul Mondial dacă nu ar fi fost Mesut.", a declarat Cevad Prekazi pentru fanatik.tr.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele