Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Hagi sau Mesut Ozil? Răspunsul surprinzător al unei legende a Galatei

Superlig Publicat pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19910113/1/2974334-61042608-2560-1440.jpg

Transferul lui Mesut Ozil în Turcia, la Fenerbahce, a început deja să stârnească polemici puternice. Ultimul nume greu care şi-a dat cu părerea pe acest subiect este Cevad Prekazi, mijlocaş emblematic pentru Galatasaray între anii 1985 şi 1991.

Prekazi l-a comparat pe Mesut Ozil cu Gheorghe Hagi şi a avut un verdict ferm. Pentru el nu încape niciun dubiu că fotbalistul german este mai bun decât a fost ”Regele” fotbalului românesc, argumentând prin câştigarea Cupei Mondiale de către Germania în 2014 şi prin performanţele reuşite de Ozil la Real Madrid şi Arsenal.

"Mesut Ozil a devenit campion mondial cu naţionala Germaniei. A fost cel mai bun jucător al nemţilor. Bineînţeles că Mesut este mai bun decât Hagi. El a avut mare succes în primii ani de la Real Madrid şi Arsenal.

A urmat apoi o cădere, dar poate nu a găsit în Anglia ceea ce îşi dorea. Nimeni nu şi-a permis să îl transfere şi a rămas acolo. Acum, Fenerbahce i-a oferit banii ceruţi şi Ozil a acceptat.

Mesut este numărul 1 pentru mine. Este alfa şi omega din reprezentativa Germaniei. Nemţii nu ar fi câştigat Campionatul Mondial dacă nu ar fi fost Mesut.", a declarat Cevad Prekazi pentru fanatik.tr.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele