Ultima oră
Iulian Matei s-a întors la Dinamo Iulian Matei s-a întors la Dinamo
OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei
Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!” Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!”
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament
Reghecampf îşi conturează stafful tehnic. Cine sunt cei doi colaboratori cu care va lucra la Craiova şi ce se întâmplă cu Papură Reghecampf îşi conturează stafful tehnic. Cine sunt cei doi colaboratori cu care va lucra la Craiova şi ce se întâmplă cu Papură

Gică Popescu, revoltat de modul în care se gestioneaza criza Covid-19 în fotbal. Cât a cheltuit Viitorul pentru testare

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19438384/1/pop.jpg

Gică Popescu a dezvăluit că este total nemulţumit de modul în care se administrează criza de Coronavirus. Oficialul este de părere că nu este corect că întreaga procedură să fie suportată exclusiv de cluburi, din punct de vedere financiar, care duce la costuri uriaşe.

Viitorul Constanţa a cheltuit 30.000 de euro, pentru probele prelevate de le jucătorii echipei mari, juniori şi staff, conform lui Popescu.

"Eu am o întrebare: din toată societatea românească, de ce doar fotbalul trebuie să se testeze înaintea unui meci? Nimeni altcineva nu se mai testează. Ospătarii, înainte să înceapă programul, nu se testează, medicii nu se testează, nimeni nu se testează în afară de fotbal. De ce trebuie să o facem noi tot timpul? Noi infectăm mai mult? Nu suntem tot oameni şi noi? Noi suntem singurii care ne testăm în această societate.

Nu e normal şi acest lucru trebuie să se schimbe. Dacă un jucător are simptome, înţeleg să se testeze, dar dacă nimeni altcineva nu se testează în afară de fotbal, pot spune că asta e discriminare. Noi am cheltuit în jur de 30 de mii de euro, pentru că noi nu testăm numai jucătorii de la echipa mare, testăm şi juniorii, testăm staff-urile administrative, sunt în jur de 60, iar noi suntem cam la a opta testare. Sunt de acord să ne testăm dacă această testare nu este plătită de cluburi, pentru că toate aceste costuri sunt foarte mari", a declarat Popescu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele