Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu jucătorii de la FCSB după prelungirea stării de urgenţă

Fotbal Internațional Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19328188/1/gbe.png

Gigi Becali s-a sucit din nou. Finanţatorul celor de la FCSB a anunţat că jucătorii nu vor relua antrenamentele şi că urmează să efectueze testele pentru coronavirus.

„Lucrurile sunt foarte clare, iar băieţii care au fost azi la bază au avut acceptul nostru. Însă, după ce vor face toţi testele coronavirus, cred că vineri, ei nu îşi vor mai relua antrenamentele. Am decis să nu se mai reia antrenamentele, deoarece Iohannis a anunţat că va prelungi starea de urgenţă. 
 
Băieţii vor primi din nou un program de la Vintilă şi îl vor face fiecare pe la casele lor. Dacă nu se prelungea starea de urgenţă, băieţii îşi reluau cu toţi antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în ţară, iar preşedintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească şi a treia lună starea de urgenţă în România”, a declarat Becali pentru Prosport.
Iniţial, patronul vicecampioanei anunţase că echipa îşi va relua antrenamentele chiar în Săptămâna Mare. Conştient de riscurile la care şi-ar supune jucătorii, omul cu banii de la FCSB s-a răzgândit.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri