Ultima oră
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei

Gigi Becali este aproape să îl aducă la FCSB pe omul care poate rezolva una dintre cele mai mari probleme ale roş-albaştrilor

FCSB Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20251717/1/cine-e-zdenek-ondrasek-noul-transfer-al-fcsb.jpg

Gigi Becali a primit o veste bună în perioada de transferuri. Zdenek Ondrasek, vârful de 32 de ani dorit de latifundiar, are acordul oficialilor de la Viktoria Plezen să îşi găsească o nouă echipă.

În aceste momente, FCSB are şanse mari să îl aducă pe Ondrasek, jucător care evoluează pe un post deficitar roş-albaştrilor de la plecarea lui Harlem Gnohere din 2020, cel de atacant. Formaţia patronată de Gigi Becali se luptă pentru semnătura cehului cu Wisla Cracovia.

Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a marcat pentru Viktoria Plezen opt goluri în 38 de apariţii, în toate competiţiile. Vârful de 1,86 metri are şi o pasă de gol dată în stagiunea precedentă.

Ondrasek a marcat două goluri în şapte selecţii pentru naţionala Cehiei şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 750.000 de euro.

Budejovice, Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia şi FC Dallas sunt alte formaţii din CV-ul lui Zdenek Ondrasek, pe lângă Viktoria Plezen.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele