Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Idee utopică a lui Ioan Andone. Vrea să cedeze locul de Liga 1 al celor de la Voluntari către Dinamo

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19442600/1/ioan-andone-lucescu.jpg

Ioan Andone, oficialul celor de la Voluntari a declarat că este dispus să cedeze locul echipei sale în Casa Liga 1 către Dinamo, în cazul în care oficialii fotbalului românesc vor retrograda formaţia pe care acesta a antrenat-o.

Ba mai mult, are acordul primarului Pandele, care a susţinut ideea de a rămâne Dinamo în primul eşalon, deşi se pare că edilul este într-un conflict politic cu Robert Negoiţă, finanţatorul ”câinilor”.

"Am avut o discuţie cu domnul primar Florin Pandele şi el spunea că Dinamo e un brand, că e păcat să retrogradeze.

El îmi spunea că noi, Voluntariul, ar trebui să le cedăm locul în Liga 1 dacă retrogradează. Da, am face asta. El este primarul, poate lua o astfel de decizie. Au dispărut prea multe branduri. A fost o discuţie între mine şi domnul primar. Dânsul se gândea că noi putem să o luăm de la capăt, suntem un club nou. Avem 600 de jucători în academie. Eu sunt preşedinte la Voluntari, sunt alţii la Dinamo", a declarat Ioan Andone, după meciul partida pierdută cu Chindia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele