Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Iniţiativă superbă la Slavia Praga! Cine va asista la meciul cu Rangers, din Europa League

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20058231/1/stadion-slavia-praga.jpg

Slavia Praga şi Glasgow Rangers se înfruntă joi, 11 martie, de la ora 19:55, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League. Va fi duelul dintre mijlocaşii români Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi, în direct pe Look Sport. Clubul ceh a anunţat că la meci vor putea asista 300 de cadre medicale, pentru a onora eforturile acestora în lupta cu pandemia de coronavirus.

Clubul Slavia Praga a anunţat că meciul cu Rangers se va disputa fără spectatori şi cu respectarea unor norme stricte de igienă, inclusiv obligativitatea purtării măştii pentru toate persoanele care intră pe arena ‘Eden’.

“Slavia a decis, împreună cu partenerii clubului (sponsori şi abonaţi), să dedice acest meci personalului medical, care salvează vieţi în Cehia de mai bine de un an, în aceste momente dificile. Considerăm că o seară în care pot urmări echipa lor preferată pe stadion le va permite să se relaxeze şi să-şi reîncarce bateriile. Apelăm la doctori, paramedici şi alţi angajaţi din sistemul medical. Toţi cei care s-au înregistrat până duminică pot participa la meciul cu Rangers. Slavia Praga va contribui la efectuarea de teste PCR pentru toţi cei care participă la meci”, este mesajul publicat pe site-ul oficial.

Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi sunt anunţaţi titulari în partida de joi. Stanciu (27 de ani) are 8 goluri şi 6 pase decisive în acest sezon pentru Slavia Praga. Hagi (22 de ani) a reuşit 7 goluri şi 11 pase decisive pentru Rangers.

Rangers are un plus de moral, după ce a sărbătorit câştigarea titlului în Scoţia. Gruparea pregătită de către Steven Gerrard este neînvinsă în campionat, la fel precum Slavia Praga în Cehia. Echipa lui Nicolae Stanciu este aproape de un nou titlu, în condiţiile în care are un avans de 14 puncte faţă de rivala Sparta Praga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele