Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Inter, doar egal cu Verona. Trupa lui Conte ratează şansa de a urca pe locul 3 în Serie A. Finalul de sezon se anunţă extrem de strâns la podium

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

Inter Milano a câştigat pe terenul celor de la Verona, scor 2-1, în ultima partidă a rundei cu numărul 31 din Serie.

Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 2, prin Lazovic, care a recepţionat o minge din flancul stâng de la Dimarco şi a punctat cu sânge rece, după ce a driblat defensiva lui Inter.

Replica a venit abia în actul secund, prin Candreva, care a egalat în minutul 49. Mijlocaşul italian a urmărit mingea trimisă în bară de Lukaku şi a luat faţa fundaşilor adverşi. La scurt timp a venit şi golul de 2-1, prin care cei de la Inter au preluat conducerea jocului. Dimarco a trimis în proprie poartă o centrare a lui Candreva.

Pe final, Verona a avut o sclipire şi a egalat, prin Miguel Veloso, care a rămas fără marcaj şi a tras din interiorul careului, portarul fiind fără reacţie.

În urma acestui rezultat, Inter ratează şansa de a urca pe locul 3, care este ocupat de Atalanta. Însă trupa lui Conte este la doar un punct distanţă. De asemenea şi locul secund e aproape, Lazio făcând mulţi paşi greşiţi de la reluarea Serie A, iar echipa de pe ultima treaptă a podiumului e la doar un punct în spate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele