Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Jon Leuer se retrage din baschet. Accidentările i-au pus capac

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19371692/1/leu.jpg

Jon Leuer a anunţat pe contul persona de Instragram că se retrage începând din această vară din cariera de jucător profesionit.

Baschetbalistul de 2.08 cm şi 103 kg nu şi-a găsit niciun angajament pentru actualul sezon, datorită accidentărilor. Ultima oară a evoluat la Milwaukee Bucks, în perioada 2018-2019.

De-a lungul carierei a mai trecut pe la: Cleveland Cavaliers, Canton Charge, Memphis Grizzlies, Phoenix Suns şi Detroit Pistons.

"Ador baschetul. Vreau să joc, dar ştiu că nu este cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. În cursul ultimilor trei ani, eu m-am confruntat cu numeroase accidentări, dintre care două care m-au împiedicat să joc un sezon întreg. Mi-a luat ceva timp să înţeleg asta, dar sunt împăcat cu decizia mea de a-mi anunţa oficial retragerea", a postat Leuer.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele