Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Jucătorii şi staff-ul lui Real Madrid, blocaţi timp de 5 ore în avion, pe aeroportul 'Madrid-Barajas'

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 8 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19864791/1/avion-real-madrid.jpg

UPDATE 00:00 În cele din urmă, delegaţia clubului Real Madrid a decolat spre Pamplona! Jucătorii au stat în avion cinci ore, întrucât pista era acoperită cu gheaţă şi zăpadă, potrivit Marca.


Jucătorii şi staff-ul echipei Real Madrid sunt blocaţi de peste două ore în avion, pe aeroportul 'Madrid-Barajas', din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, potrivit Marca şi AS. Delegaţia 'galacticilor' trebuia să decoleze spre Pamplona, pentru meciul cu Osasuna, de sâmbătă. 

Ninge puternic la Madrid încă de ieri, iar autorităţile au anunţat că stratul de zăpadă va depăşi 30 de centrimetri. În plus, pistele aeroportului sunt îngheţate, iar aeronava lui Real Madrid este consemnată la sol deocamdată.

Conducerea aeroportului ‘Barajas’ din Madrid a confirmat suspendarea tuturor zborurilor, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (furtună de zăpadă). Sunt şanse mici ca delegaţia echipei Real Madrid să decoleze în această seară.

Potrivit surselor citate, jucătorii şi antrenori sunt extrem de furioşi că sunt nevoiţi să aştepte în avion, neştiind ce se va întâmpla. Nu a fost stabilită o oră exactă privind decolarea către Pamplona.

 

 

Conducerea lui Real Madrid ia în calcul ca delegaţia să revină în cantonament şi să decoleze spre Pamplona sâmbătă dimineaţă. Reprezentanţii LaLiga le-au recomandat această variantă.

 

 

Autorităţile din Spania au anunţat cod roşu de ninsori pentru Madrid şi alte regiuni.

Meciul Osasuna – Real Madrid e programat sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+.

Real Madrid ocupă locul 2 în LaLiga, după rivala Atletico Madrid, şi n-a mai pierdut din noiembrie 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele