Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Junior Morais ar putea reveni la Astra. Anunţul fundaşului stânga

Fotbal Internațional Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19928278/1/2h.jpg
 
 
Junior Morais (34 de ani) a oferit un prim indiciu despre viitoarea sa destinaţie, după ce şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep. Fundaşul stânga ar putea reveni la Astra, echipă pentru care a jucat timp de şase ani şi care se află în căutarea unui fundaş stânga de valoare, după vânzarea lui Risto Radunovic la FCSB.
 
Apărătorul stânga brazilian mai are şase luni de contract cu Gaziantep, dar vrea să ajungă la o înţelegere cu başkanii clubului turc pentru rezilierea de comun acord a contractului încă din această iarnă. Motivul e reprezentat de situaţia grea provocată în Turcia de pandemia de COVID-19, dar şi de dorul lui Morais, devenit cetăţean român, de casa sa: "Autogolul din prelungiri a fost un semn de la Dumnezeu că trebuie să plec de la Gaziantep. Deja după plecarea lui Marius Şumudică mă gândeam că e greu şi pentru familia mea, care e aici cu mine. Mai toate sunt închise şi ne e dor de România. Nu m-a dat nimeni afară, pur şi simplu după meci m-am dus şi le-am zis că nu mai vreau să continui la Gaziantep. Aştept să rezolv zilele astea totul şi să mă întorc în România", a declarat Morais, pentru ProSport.
 
Sud-americanul, care a petrecut doi ani şi la FCSB, e tentat de o nouă aventură la Astra, club cu care a câştigat titul de campion al României (2015/2016), o Cupă (2013/2014) şi o Supercupă (2014/2015): "Am şi o vârstă. Poate mai joc la vreo echipă aproape de casă, chiar la Astra, de ce nu?", anunţă Junior, pe care giurgiuvenii l-au adus din Portugalia, de la Freamunde, în 2011, pentru doar 150.000 de euro.
 
"A fost o perioada frumoasă, la care a contribuit foarte mult Şumudică. El ştia să ne motiveze, e un antrenor foarte bun, e un campion, ce să mai? Doar a câştigat cu Rizespor şi din sufragerie. Merită o echipă mare şi eu sper să ajungă cât mai sus, pentru că mereu îi voi ţine pumnii. Nu am nici o problemă cu antrenorul nou, că mă adaptez la oricine, dar nu mi-am mai dorit să stau cu familia plecat", mai spune omul de bandă stângă.
 
Morais a petrecut un an şi jumătate în Turcia, unde a fost adus de Şumudică în iulie 2019, liber de contract după despărţirea de FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri