Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Juventus - Lazio 2-1. Ronaldo decide derby-ul cu o „dublă”, iar oaspeţii ies definitiv din cursa pentru titlu

Serie A Publicat pe 21 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19426915/1/ronaldo-2.jpg

Juventus s-a impus în această seară, pe teren propriu, în direct pe Look Plus, 2-1 cu Lazio. Partida a contat pentru etapa a 34-a din Serie A.

Derby-ul de pe stadionul „Bătrânei Doamne” a opus două echipe în evidentă dcădere de formă. Înaintea confruntării de azi, Juventus nu mai câştigase în ultimele 3 meciuri. Mai grav, lazialii nu mai obţinuseră niciun succes de patru runde, timp în care au căzut de pe poziţia secundă pe locul 4.

Pe teren, în prima repriză, cele două echipe nu au reuşit să înscrie, dar în partea secundă golurile au venit la pachet cu spectacolul şi suspansul.

Juventus a deschis scorul dintr-un penalty - cum altfel - în minutul 51, când Ronaldo a transformat lovitura de pedeapsă dictată după un henţ comis în careu de Bastos. Şi tot starul portughez a majorat diferenţa, doar 3 minute mai târziu, după un assist de la prietenul său Dybala. Tot Ronaldo a fost la un pas de hat-trick, în minutul 66, numai că transversala i-a salvat pe romani.

Şi dacă piemontezii păreau că se îndreaptă spre un succes facil, situaţia s-a schimbat pe final. Asta după ce Bonucci l-a faultat clar în careu pe Immobile, iar golgheterul oaspeţilor a înscris din penalty, în minutul 83. În ultimele minute, Lazio a pus presiune pe campioana en-titre şi doar reflexul lui Szczesny a făcut ca meciul să se termine cu victoria lui Juventus, 2-1.

După acest succes, Juve acumulează 80 de puncte în clasament, când mai sunt doar 4 etape de disputat. Pe 2 se află Inter, cu 72 de puncte, iar Atalanta e pe poziţia a treia, cu 71 de puncte, în timp ce Lazio e doar a patra şi are 69 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele