Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Kevin Mbabu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi ratează meciul cu Şahtior, din Europa League

Europa League Publicat pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

Fundaşul Kevin Mbabu (Wolfsburg) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi va rata returul cu Şahtior Doneţk, din optimile de finală ale Ligii Europa, informează lesoir.be.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19440810/1/mbabu.jpg

Antrenorul Oliver Glasner a declarat că Mbabu, 25 de ani, şi-ar putea încheia perioada de carantină dacă testele pentru Covid-19 vor fi negative, dar jucătorul va rămâne acasă, pentru că nu s-a antrenat cu echipa.

Mbabu a fost testat pozitiv la 25 iulie. El a evoluat în 20 de meciuri în Bundesliga, în sezonul recent încheiat şi a marcat trei goluri. În această ediţie a Ligii Europa, fundaşul a jucat cinci partide.

Şahtior - Wolfsburg, miercuri, de la 19:55, pe Look Plus

Învinsă cu 2-1 în prima manşă din martie, Wolfsburg speră să întoarcă scorul la Kiev, miercuri, de la 19:55, cu Şahtior Doneţk, în direct pe Look Plus, şi să se califice la turneul Final 8, care va avea loc în patru oraşe germane, începând din 10 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele