Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Kimmich s-a întors la antrenamentele lui Bayern după aproape două luni. A fost întâmpinat cu aplauze de colegi

Bayern Munchen Publicat pe 4 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20535571/1/kimmich-1.jpg

Mijlocaşul echipei Bayern Munchen Joshua Kimmich a fost întâmpinat, luni, de coechipieri, cu aplauza frenetice, la prima şedinţă de pregătire efectuată din 17 noiembrie 2021, informează dailymail.co.uk, care citează Bild.

Kimmich a refuzat să se vaccineze şi coronavirusul i-a provocat multe neplăceri. Mai întâi, el a fost nevoit să intre în izolare pentru că a fost caz contact. Nici nu a ieşit bine din izolare că a contractat virusul şi a intrat iar în carantină.

După ce a ieşit a doua oară din izolare, jucătorul de 26 de ani nu s-a putut antrena deoarece a făcut complicaţii la plămâni din cauza bolii Covid-19.

El abia acum a fost apt să se antreneze şi, după cele aproape două luni cât a lipsit, a fost primit călduros de colegi.

În afara problemelor de sănătate avute, Kimmich s-a ales şi cu salariul tăiat, după ce clubul bavarez a decis să nu-şi plătească jucătorii nevaccinaţi în perioada în care lipsesc din cauză că se infectează cu Sars-CoV-2.

Joshua Kimmich, care a dat asigurări că şi-a schimbat opinia despre vaccinare, a fost ales dezamăgirea anului de către jucătorii din Bundesliga. Dintre 234 de fotbalişti care au votat, 14,1 la sută l-au desemnat pe Kimmich la acest nedorit premiu, din cauza reticenţei lui faţă de serul anti-Covid-19.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele