Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Kingsley Coman a fost operat pentru o "mică problemă cardiacă"

Bayern Munchen Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20398544/1/bayern.jpg

Jucătorul echipei Bayern Munchen, Kingsley Coman, a fost supus unei intervenţii chirurgicale minore pentru a trata o problemă cardiacă, dar nu va lipsi mai mult de două săptămâni, a declarat, vineri, antrenorul Julian Nagelsmann.

Francezul, care a evoluat în victoria din Liga Campionilor cu 3-0 în faţa Barcelonei, va relua antrenamentele săptămâna viitoare după ce a fost operat joi.

"A avut o mică problemă cu bătăile inimii sale", a spus Nagelsmann. "A avut pentru scurt puţin mai puţin aer. De aceea am decis să continuăm operaţia. A fost operat ieri. Marţi va începe antrenamentul cardio şi nu va fi sta mai mult de o săptămână şi jumătate sau două. Nu este atât de rău. Mulţi oameni au această problemă. Se simte bine, nu are dureri”, a declarat Nagelsmann.

Campioana Bayern München, cu trei victorii în primele patru meciuri din Bundesliga, va înfrunta pe VfL Bochum, sâmbătă, în Bundesliga.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele