Ultima oră
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Larisa Iordache, rănită de vorbele acide ale internauţilor: ”Nu stai în picioare, dar te dai peste cap!”

Gimnastica Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19933059/1/ior.jpg

Larisa Iordache a mărturisit că s-a simţit extrem de afectată de criticile pe care le-a primit, prin intermediul reţelelor de socializare, în perioada stării de urgenţă, când a îmbrăcat uniforma de poliţistă. Campiona noastră este legitimată la CS Dinamo, aflat în subordinea MAI, şi a decis la acea vreme să dea o mână de ajutor, când Poliţia se confrunta cu deficit de personal.

Larisa a fost deranjată de comentariile în care era ironizată că nu poate să stea opt ore în picioare, deşi are abilităţi fizice deosebite prin natura sportului pe care îl practică. Gimnasta a trecut cu brio peste o experienţă de aproape două luni şi datorită colegilor care au fost înţelegători cu ea.

"Eu nu am prins nimic. Am dat de colegi foarte ok. Colegii au avut grijă de mine. M-au ros atât de tare bocancii, a fost groaznic. După ceva vreme, am cerut voie să port adidaşi, chiar dacă nu e permis. Mă durea şi foarte tare tendonul şi stând în picioare, mi se umflase. Am avut două săptămâni de concediu medical pentru că nu mai puteam să stau în picioare.

Cu toate că am auzit foarte mulţi hateri care ziceau că "nu stai în picioare, dar te dai peste cap", da, mă dau peste cap pentru că asta am fost învăţată să fac. Este foarte greu să stai opt ore în picioare. E mai greu decât să te dai patru ore peste cap.

Am avut colegi foarte ok, au avut grijă de mine. A fost o experienţă nouă, a durat o lună şi trei săptămâni. Aveam câte un traseu nou zilnic, cu colegi noi. S-a întâmplat să avem un caz şi mi-a fost foarte frică. Am zis "şi eu ce fac acum?". Colegul cu care eram mi-a spus "tu stai în maşină, că vin ceilalţi colegi!". La 1.50 metri, nu pot face prea mult.

Am făcut modificări la pantaloni. Nu sunt obişnuită să port cămaşă. Arătam bine. Aveam condică dimineaţa, la 6 dimineaţa semnam. Am prins doar ture de dimineaţă sau de prânz. De seară nu am fost. Dacă prindeam un infractor mi-ar fi fost frică pentru el, că eu sunt foarte periculoasă (n.r. - râde)", şi-a amintit Larisa Iordache, într-un interviu acordat pentru AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele