Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

VIDEO | Galatasaray a obţinut trei puncte importante cu Gaziantep! Patru români au fost titulari. Moruţan a deschis scorul cu un şut superb

Alte campionate externe Publicat pe 31 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20449119/2/galata2.jpg

Galatasaray s-a impus în faţa celor de la Gaziantep, scor 2-0. Toţi cei patru români au fost titulari: Moruţan, Cicâldău, Maxim, Toşca. 

  • Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro.

Olimpiu Moruţan a deschis scorul în al treilea minut de prelungiri, cu un şut plasat superb în plasa laterală. Românul nu a celebrat reuşita. Motivul posibil fiind criticile pe care le-a primit în ultima perioadă în spaţiul public.

În minutul 72, Akturkoglu a marcat al doilea gol. Imediat după, Moruţan a fost scos de pe teren şi înlocuit de Antalyali. 

La scurt timp a ieşit şi Alexandru Maxim, de la Gaziantep.

Odată cu această victorie, Galatasaray a urcat pe locul 6 în turcia, cu 20 de puncte, la egalitate cu Konyaspor şi Besiktas. 

Gaziantep merge prost, fiind pe locul 14, cu 12 puncte.

Galatasaray - Gaziantep 2-0 FINAL

Final de meci.

Min. 76: Iese şi Alexandru Maxim de pe teren!

Min. 74: Olimpiu Moruţan a fos scos de pe teren şi înlocuit cu Antalyali.

Min. 72: GOL Galatasaray! Aceeaşi fază parcă pusă pe repetare. Akturkoglu se desprinde de adversar şi primeşte o pasă excelentă în adâncime, pe poziţie viitoare. De această dată interceptează perfect şi înscrie.

Min. 69: Ocazie Galata! Portarul advers este atent şi iese bine din poartă, înainte ca Akturkoglu să intercepteze balonul.

Min. 63: Ocazie Galata! Feghouli primeşte o pasă foarte bună lobată, care îl lasă aproape singur cu portarul. Nu reuşete însă mai mult.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 45+3: GOOOOL Galatasaray! Olimpiu Moruţan înscrie un gol superb, cu efect, la colţul lung. Românul a găsit calea spre gol după o repriză ştearsă.

Min. 30: Moruţan trimite o nouă pasă greşită. Mijlocaşul român nu s-a descurcat tocmai bine până acum.

Min. 21: Ocazie importantă Galata! Moruţan ratează o şansă mare de a marca. Trimite foarte slab din preajma punctului cu var, mult pe lângă poartă.

Min. 11: Ocazie Galata! Cicâldău trimite un şut energic din afara careului, dar insuficient pentru a surprinde portarul. Mingea s-a dus pe centru.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start

Galatasaray: Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Barış Alper Yilmaz, Kerem Akturkoglu, Halil Dervishoglu

Gaziantep: Günay, Oguz Ceylan, Ertuğrul Ersoy, Steven Caulker, Alin Tosca, Papy Djilobodji, Dogan Erdogan, Alexander Merkel, Alexandru Maxim, Mohamed Demir, Nouha Dicko 

-----------

Galata vine după o înfrângere greu de digerat în faţa marii rivale de la Besiktas, 1-2, partidă în care Cicâldău a fost autorul unui gol. Aceştia au neapărată nevoie de o victorie, pentru a avansa în clasament. În acest moment se află pe 8, cu 17 puncte. 

Conform presei din Turcia, Fatih Terim va încerca să-l folosească pe Moruţan în spatele atacantului în această partidă. 

Gaziantep nu traversează o formă excelentă şi ocupă locul 13 în Turcia, cu 12 puncte. În ultimele 5 meciuri au 2 victorii, 2 înfrângeri şi un egal.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri