Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Locaţie inedită pentru Turneul Campioanelor 2021. Varianta aleasă de WTA şi şansele ca Halep să fie prezentă

Tenis Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20393252/1/halep-5.jpg

Turneul Campioanelor nu se va mai disputa în China, la Shenzhen, în acest an, din cauza problemelor legate de COVID-19. WTA a anunţat că întrecerea va fi organizată pe continentul american, locaţia fiind una surprinzătoare, la Guadalajara, în Mexic.

8 - 15 noiembrie este data la care cele mai bune opt sportive ale lumii vor merge la Guadalajara, iar Simona Halep are şanse extrem de mici să ajungă acolo. Are doar 1.202 puncte strânse în 2021, iar la următoarele turnee trebuie să adune peste 1.400 de puncte pentru a intra în rândul celor mai bune sportive ale tenisului feminin, în acest an.

Garbine Muguruza este ultima în top 8 pe 2021, care în acest moment ar merge la Turneul Campioanelor.

Halep plănuieşte să participe la Indian Wells, SUA, turneu programat în perioada 4-17 octombrie, de categorie WTA 1000.

În luna octombrie, Simona Halep ar putea să participe şi la noul turneu de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, de categorie WTA 250, programat în perioada 25-31 octombrie.

Este un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit, deşi nu prea credeam că o să mai joc anul acesta, este un semn bun, un lucru pozitiv. Faptul că pot să joc încă la un nivel foarte ridicat este un lucru pozitiv. Sunt fericită, sunt liniştită şi mă bucur de tenis. Tot ce vine de acum încolo este un bonus. Nu vreau să mă temperez din punct de vedere profesional, îmi doresc să mai joc încă câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare, am avut la Cincinnati o mică ruptură la muşchi la picior, dar nu a fost foarte gravă şi după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată. Abia am ajuns, sunt foarte obosită după drumul acesta, voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o voi lăsa mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum după ce mi-am revenit, pentru că a fost o perioadă lungă în care nu am jucat şi corpul trebuie să se adapteze încet.

Am vorbit cu domnul Ţiriac şi ce spune dânsul despre şase luni de pauză este pauză activă, adică să mă antrenez mult şi să şi joc meciuri, aşa că voi încerca să joc cât se poate de mult anul acesta ce a rămas şi să mă pregătesc mai mult decât înainte, pentru că şi vârsta, şi faptul că m-am accidentat… trebuie mai multă atenţie”, a spus Simona Halep, la revenirea în România, de la US Open. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele