Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Max Verstappen a comentat incidentul cu Lewis Hamilton din Arabia Saudită. ”El nu a vrut să mă depăşească atunci şi ne-am atins”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20493994/1/verstappen.jpg

Cea mai palpitantă etapă din acest sezon de Formula 1 s-a disputat la Jeddah şi i-a adus victoria cu numărul 103 lui Lewis Hamilton, care a plecat din pole-position. Britanicul l-a egalat la general pe Verstappen, olandezul rămânând pe primul loc, datorită numărului mai mare de victorii stagionale. Ultima etapă se va disputa la Yas Marina şi va fi în direct pe Look Sport.

Momentul psihologic a fost în turul 37, Verstappen a fost nevoit să îl lase pe Hamilton să treacă, a făcut acest lucru, dar pe o zonă de DRS a profitat şi a revenit în frunte, în cele din urmă pilotul Mercedes a preluat şefia şi nu a mai cedat-o până la final.

Olandezul celor de la Red Bull a comentat pe marginea incidentului la interviurile de după cursă: "S-au întâmplat o multe lucruri, nu sunt de acord cu tot ce a fost aici, dar mergem înainte. Am încetinit în turul 37, am vrut să-l las pe el (n.r. Hamilton) să treacă, dar el nu a vrut să mă depăşească atunci şi ne-am atins. Nu înţeleg exact ce a fost acolo".

Înaintea ultimei etape, Hamilton, care a reuşit, duminică, victoria cu numărul 103 în carieră, a opta din sezon, este la egalitate de puncte cu Verstappen, 369,5 puncte.

La constructori, Mercedes pare că s-a desprins definitiv, după ce a acumulat 587,5 puncte. Red Bull este pe locul 2, cu 559,5 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele