Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Mircea Rednic are o reţetă financiară promiţătoare la Viitorul. Ce salariu primeşte de la Hagi + clauza specială care-i permite să viseze la bani mulţi

Liga I Publicat pe 4 dec 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19639209/1/red-vii.jpg


Întors în Casa Liga 1 pentru a prelua Viitorul Constanţa, Mircea Rednic (58 de ani) s-a asigurat că reţeta financiară de la clubul condus de Gică Hagi şi Gică Petrescu e una pe măsura numelui său. Dar şi că, în cazul vânzării unor jucători importanţi, îşi trage "partea leului".
 
După un mandat dezamăgitor al tânărului spaniol Ruben de la Barrera, care a durat doar trei luni, cuplul Hagi-Popescu a căutat o schimbare de optică în Dobrogea, iar fostul lor coechipier, Mircea Rednic, a fost considerat varianta perfectă. Puriul a acceptat imediat oferta liderilor Generaţiei de Aur, iar ziare.com anunţă că va încasa un salariu lunar de 13.000 de euro de la gruparea care i-a fixat ca prim obiectiv calificarea în play-off-ul din Casa Liga 1 2020/2021.
 
În plus, lui Rednic i s-a promis mână liberă în ceea ce priveşte campania de mercato din iarnă, fiind recunoscut pentru capacitatea de a aduce în România jucători ieftini, dar de valoare (cazurile Gnohere sau Luckassen). Şi, pentru că are încredere că echipa se va putea dezvolta sub comanda sa, Rednic a reuşit să introducă în contractul cu Viitorul o clauză specială, conform căreia va încasa 10% din suma pe care Viitorul o va obţine în cazul unui transfer în străinătate!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele