Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Monaco - Olympique Lyon, scor 2-3, în Ligue 1, într-un meci cu cinci jucători eliminaţi

Ligue 1 Publicat pe 3 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20155617/1/mn.jpg


Olympique Lyon a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), echipa Monaco, în etapa a XXXV-a a campionatului francez Ligue 1.
 
Au marcat: Volland '23, Ben Yedder '86 (p) / Depay '57, Marcelo '77, Cherki '89.
 
Caqueret (Lyon) a fost eliminat în minutul 70 de centralul Clement Turpin, după ce a primit două cartonaşe galbene. Apoi, după o încăierare generală în finalul meciului, Geubbels şi Pellegri (AS Monaco), respectiv Marcelo şi De Sciglio au văzut şi ei cartonaşul roşu, în minutul 90+5.
 
În urma acestei înfrângeri, Monaco, neînvinsă din 3 martie, ratează ocazia de a se menţine cu şanse bune în lupta pentru titlu. Echipa din Principat rămâne cu 71 de puncte, pe locul 3, după Lille, 76 de puncte, şi după PSG, 75 de puncte, dar înaintea celor de la Lyon, care au acumulat 70 de puncte şi sunt pe locul 4.
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele