Ultima oră
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile  VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30 pe Look Sport. Echipele probabile
Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe Bayern Munchen, probleme mari înaintea returului cu PSG. Lewandowski nu a putut fi recuperat, dar bavarezii au alte 11 absenţe
Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee” Novak Djokovic critică şi el amânarea turneului de la Roland Garros. ”Trebuie să vedeţi cum afectează întregul circuit şi cum afectează alte turnee”
Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât” Florin Tănase, următorul transfer pe bani grei pe care-l pregăteşte FCSB. ”Dacă marchează 25 de goluri, se poate cere oricât”
Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup Din favorită clară, România a ajuns outsider contra Italiei. Ne lipsesc cele mai bine clasate jucătoare pentru meciul de Fed Cup
Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă” Simeone recunoaşte că Atletico trece prin momente dificile: ”Rezistăm! Suntem într-o perioadă de rezistenţă”

Motivul ireal care i-a stricat lui Alonso revenirea în Formula 1

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20086359/1/formula1com.jpg

Un ambalaj de sandvici i-a stricat pilotului spaniol Fernando Alonso revenirea în Formula 1, la Marele Premiu al Bahrainului, prima etapă a ediţiei 2021 a Campionatului Mondial, a precizat echipa Alpine F1.

"Acest început de sezon este departe de a fi ideal, cu o doză mare de ghinion pe tot parcursul week-end-ului, atât în ​​calificări, cât şi în cursă. Ambii piloţi au avut un start excelent, câştigând poziţii în primul tur. Fernando era chiar bine instalat în primii zece. După prima sa oprire la boxe, am avut o mică problemă care ne-a obligat să reducem performanţa maşinii. Apoi, după a doua oprire, o hârtie de ambalaj de sandvici s-a blocat în canalul de aerisire a frânei din spatele maşinii lui Fernando, ceea ce a dus la temperaturi ridicate şi a cauzat unele daune sistemului de frânare, aşa că l-am retras din motive de siguranţă. A fost o primă cursă foarte nefericită pentru Fernando, având în vedere evoluţia solidă pe care o arăta", a explicat directorul executiv al echipei Alpine, Marcin Budkowski.

Fernando Alonso, dublu campion mondial, în vârstă de 39 de ani, a revenit în acest sezon în Marele Circ, după doi ani de pauză, la echipa Alpine, fostă Renault. Spaniolul a fost nevoit să abandoneze în turul 34/56, după ce a ocupat locul 9 în calificări.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele