Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul

FCSB Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21539391/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-11-02-2024-2.jpg

Chiar dacă la partida amicală disputată de FCSB cu Gloria Buzău ,în pauza generată de cele două meciuri ale echipei naţionale, Vlad Chiricheş şi Denis Haruţ s-au recuperat şi au putut evolua, „roş-albaştri” au primit o vestea greu de digerat chiar înaintea partidei cu Farul.

Ovidiu Popescu, out pentru partida cu Farul

Partida Farul - FCSB, din runda a 2-a a play-off-ului Superligii, va avea loc duminică, de la 21:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Conform Fanatik, Ovidiu Popescu s-a accidentat şi va rata meciul cu echipa de la malul mării.

Mijlocaşul în vârstă de 30 de ani urmează să efectueze mai multe teste şi investigaţii pentru ca staff-ul medical să evalueze cât de gravă este accidentarea şi cât va lipsti.

Inernaţionalii FCSB-ului au revenit de la loturile naţionale joi, 28 martie, şi au mers la baza din Berceni pentru a continua antrenamentele alături de fotbaliştii rămaşi acasă.

Conform sursei citate, la baza de pregătire nu şi-a făcut apariţia Ovidiu Popescu.

Ovidiu Popescu evoluează pentru „roş-albaştri” din 2016, atunci când a fost adus de la Poli Timişoara contra sumei de 200.000 de euro.

  • Mijlocaşul a bifat 33 de meciuri pentru FCSB, în care a înscris o singură dată şi a livrat o pasă de gol
  • Contractul lui Popescu expiră la finalul acestui sezon
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele