Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Octavian Ciovică, cel mai rapid în antrenamentele cursei de casă. Patru piloţi se vor duela pentru titlul CNVC, în direct pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20423958/1/cio.jpg

Localnicul Octavian Ciovică a dominat antrenamentele Trofeul Audi Braşov. Manşele de concurs vor fi duminică, în direct pe Look Sport 3 Motors, de la ora 14:00.

Pilot pe un model Radical SR 8, Ciovică şi-a arătat talentul pe traseul ce măsoară 5 kilometri. Prima zi de competiţii a fost afectată de ploaie, care a afectat recunoaşterile.

Pe locul secund a încheiat Alexandru Mirea, în timp ce podiumul a fost completat de Silviu Dumitrescu, ambii pe monoposturi Radical, respectiv Osella.

La categoria I, Mihai Leu a avut un parcurs superb şi s-a impus la volanul unui Ferrari 458 Challenge. Principalul său rival, Alex Piţigoi a ieşit în decor în sesiunea a doua de antrenamente, după ce a realizat un timp fantastic la primul intermediar.

Toţi ochii vor fi aţintiţi pe bătălia pentru titlu de la categoria II, cea mai importantă, acolo unde se duelează patru piloţi. Silviu Dumitrescu este lider cu 104 puncte, fiind urmat de Alex Mirea (101), Costel Căşuneanu (100) şi Octavian Ciovică (97.75). Cel mai slab rezultat din sezon se anulează, astfel ultimii doi vor fi dezavantajaţi.

Oricare din cei patru dacă va câştiga îşi va adjudeca în premieră titlu de campion al disciplinei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele