Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

"Oferta a fost mult mai mare! Becali mă dorea foarte mult!" Deac a rupt tăcerea! De ce a refuzat-o pe FCSB pentru CFR

FCSB Publicat pe 2 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19323051/1/deac-2.jpg

Ciprian Deac a vorbit deschis despre negocierile purtate cu FCSB în 2017, când a decis în cele din urmă să continue la CFR, o hotărâre pentru care încă se felicită. Asta deşi Gigi Becali îi făcuse o ofertă uriaşă.

În presă s-a discutat la acea vreme de un salariu lunar de 15.000 de euro, însă Deac spune că propunerea a fost "mult mai mare". A ales însă să continue la CFR Cluj, convins fiind de conducătorii echipei că echipa ardeleană va redeveni o forţă în Liga 1. Şi asta s-a şi întâmplat, CFR cucerind ultimele două titluri din Liga 1 şi fiind acum în pole-position pentru un nou trofeu.

"Oferta a fost mult mai mare, dar nu vreau să intru în amănunte. Domnul Becali chiar m-a dorit foarte mult şi mi-am dat seama din ce am vorbit la telefon. Dar mă bucur foarte mult că nu am semnat şi am decis să rămân la CFR. M-a convins proiectul care urma să fie aici, la CFR. Acest lucru m-a atras.

Când m-am întors CFR nu era o echipă care să conteze la titlu şi acest lucru m-a deranjat puţin. Echipa se bucura foarte mult să intre în play-off. După oferta FCSB-ului am avut o discuţie cu domnul Iuliu Mureşan şi m-a făcut să înţeleg că CFR va ajunge o forţă pe plan intern. Şi eu nu am uitat cât de mult a însemnat CFR-ul pentru mine"
, a declarat Deac la GSP LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele