Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

OFICIAL | Rapid a reuşit cel mai important transfer din ultimele sezoane. Alex Ioniţă revine în Giuleşti

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 5 ian 2021
mail-share icon Email

Rapid a reuşit să îl readucă pe Alexandru Ioniţă I (31 de ani), fotbalist cerut cu insistenţă de Nicolae Grigore, noul antrenor, care nu concepe să rateze promovarea în Casa Liga 1 din vară.

Ioniţă vine din postura de liber de contract, după o experienţă nefastă la UTA Arad, care l-a pus pe liber înainte de finele anului trecut.

”Mi s-a îndeplinit dorinţa de a reveni la Rapid, sunt foarte fericit şi îmi doresc enorm să reuşim promovarea, pentru a ne face suporterii bucuroşi. Le urez un călduros „La mulţi ani”, şi abia aştept să îi revăd în tribune”, a spus Alex Ioniţă.

El s-a format la centrul de copii şi juniori al clubului, unde a făcut pasul la seniori şi a fost cedat la FC Koln, pentru suma de 2,5 milioane de euro. Din păcate nu a reuşit să se adaptez la fotbalul german.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19853133/1/ion.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele