Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

OFICIAL | Simone Inzaghi e noul antrenor de la Inter Milano

Inter Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20229912/1/inzaghi.jpg

Simone Inzaghi (45 de ani) este noul antrenor al echipei Inter Milano, care a sărbătorit câştigarea celui de-al 19-lea titlu în Serie A. Inzaghi a venit de la Lazio Roma, echipă pe care o antrena din 2016.

Simone Inzaghi a semnat un contract pe două sezoane cu Inter, luându-i locul lui Antonio Conte, care a plecat pe fondul problemelor financiare ale clubului.

Simone Inzaghi a câştigat trei trofee ca antrenor la Lazio: Cupa Italiei în 2019 şi două Supercupe ale Italiei, în 2017 şi 2019.

Potrivit presei italiene, Inzaghi va câştiga 4 milioane de euro anual la Inter.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20229912/2/simone-inter.jpg

În acest sezon, Lazio a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminată de Bayern Munchen. În Serie A, Lazio s-a clasat pe locul 6 şi va juca în sezonul următor al Europa League.

Inter a înregistrat pierderi de peste 100 milioane de euro în sezonul trecut, pe fondul pandemiei de coronavirus. Clubul milanez trebuie să efectueze rapid o reducere a bugetului de salarii, de circa 15-20%, a transmis preşedintele clubului, Steven Zhang.

În plus, Inter vrea să obţină aproximativ 100 de milioane de euro în lunile următoare, din vânzarea unor jucători.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele