Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Organizatorii US Open vor să aibă spectatori în tribune. Problema se va clarifica în luna iunie

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19350678/1/us-open.jpg

Deşi Statele Unite ale Americii sunt cele mai afectate de pandemia de Coronavirus, origanizatorii US Open au oferit un comunicat aproape de necrezut în contextul actual.

Aceştia speră să aibă spectatori în tribune la competiţia de grad slam ce se dispută la New-York, oraş care în prezentă este cel mai mare focar de Covid-19 al SUA.

Obiectivul nostru este ca US Open 2020 să se desfăşoare în perioada stabilită iniţial, cu spectatori în tribune. Totuşi, suntem conştienţi că traversăm o perioadă plină de incertitudini, în care planurile se pot schimba şi luăm în considerare diferite scenarii pentru disputarea următoarei ediţii a turneului, unul dintre ele fiind să jucăm fără spectatori în tribune.

În acest moment, planul nostru este să putem stabili concret ce se va întâmplă cu US Open 2020 în următoarele şase - opt săptămâni, la jumătatea lunii iunie”, se arată în comunicatul emis de organizatorii US Open.

Situaţia celorlalte turnee de grand-slam nu este prea bună. Competiţia de la Wimbledon a fost anulată, iar Roland Garros-ul a fost amânat pentru 27 septembrie – 11 octombrie.

Primele competiţii de tenis de după pauza Covid-19 sunt anunţate să se dispute la începutul lunii iulie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele