Ultima oră
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare

Parma, încă un pas spre Serie A! Mihăilă a marcat în poarta codaşei Feralpisalo

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21526233/1/mihaila.png

Parma a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Feralpisalo, în etapa a 30-a din Serie B.

Mihăilă şi Man au semnat primele ocazii ale Parmei la Salo, iar Mihăilă a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 29. Gazdele au egalat în minutul 65, prin lituanianul Dubickas, însă Parma a revenit rapid în avantaj, după numai trei minute, când a înscris Estevez.

Finalul s-a jucat pe contre, dar Parma s-a impus cu 2-1. Dennis Man a fost integralist, iar Valentin Mihăilă a ieşit în minutul 54, la Parma, în timp ce la Feralpisalo Denis Hergheligiu a rămas pe banca de rezerve.

Într-un alt meci al etapei, Pisa a cedat cu 1-3 la Como, iar mijlocaşul român Marius Marin a fost integralist la echipa pisană.

În clasament, Parma este lider detaşat, cu 65 de puncte, urmată de Venezia, cu 57 de puncte. Pisa se află pe locul 9, cu 37 de puncte, în timp ce Feralpisalo e a 19-a, cu 27 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele