Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Perechea Ana Ignatik/Andreea Prisăcariu a pierdut dramatic în sferturile de finală ale Transylvania Open

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20446176/1/img-20211025-wa0007.jpg

Perechea Ana Ignatik/Andreea Prisăcariu a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiţia se vede în direct pe Look Sport+ şi Prima Play.

Ele au fost învinse, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), 10-8, de echipa Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2.

Adversarele româncelor au condus cu 5-0 în setul al doilea, dar Ignatik şi Prisăcariu au reuşit să revină şi să ducă setul în tie-break.

Cinci mingi de meci au salvat jucătoarele române în tie-break, la 3-6, 6-7, 7-8, înainte a reuşi să câştige setul.

Şi în super-tie-break, Prisăcariu şi Ignatik au mai revenit de la 3-6 la 6-6, dar au trebuit să se recunoască învinse în cele din urmă.

Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele