Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Peter Prevc a câştigat în weekendul retragerii din săriturile cu schiurile

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21532791/1/prevc.jpg

Slovenul Peter Prevc (31 de ani) a câştigat etapa de zbor cu schiurile de la Planica, care încheie stagiunea în Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile.

Prevc a bifat victoria cu numărul 24 a carierei în faţa propriilor fani. Pentru acesta a fost un moment special, deoarece este ultimul său weekend de competiţii ca săritor, urmând că de săptămâna viitoare să fie oficial retras din activitate.

Austriacul Daniel Huber a fost al doilea în etapa de vineri, în timp ce podiumul a fost completat de Johann Andre Forfang, din Norvegia.

Campionul acestui sezon, Stefan Kraft a terminat pe locul 7. Pentru el acest weekend este doar unul de antrenament, deoarece şi-a adjudecat încă din etapa trecută trofeul suprem.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele