VIDEO | PETRESCU REACȚIONEAZĂ DUR DUPĂ VICTORIA CU RENNES: ”CÂND BATEM, ADVERSARUL E PROST. CÂND PIERDEM, SUNTEM PROȘTI” - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Liga I Noutăți Video

VIDEO | PETRESCU REACȚIONEAZĂ DUR DUPĂ VICTORIA CU RENNES: ”CÂND BATEM, ADVERSARUL E PROST. CÂND PIERDEM, SUNTEM PROȘTI”

Întors la Cluj, Dan Petrescu a subliniat importanța victoriei cu Rennes. Rezultatul de joi i-a mărit CFR-ului șansele la primăvara Europa League. Ardelenii nu au scăpat, însă, de critici. Totul din cauza victoriei la limită, scor 1-0, deși francezii au avut doi eliminați.

Un comentariu pentru “VIDEO | PETRESCU REACȚIONEAZĂ DUR DUPĂ VICTORIA CU RENNES: ”CÂND BATEM, ADVERSARUL E PROST. CÂND PIERDEM, SUNTEM PROȘTI”

  1. CORECT DANE CUI NU PLACE POATE ALINIA CU OIERU SAU CU MUISTII DIN CLUJ AM ADUS 3 PUNCTE GRELE IN BENEFICIU ROMINIEI AVEM SASE PCTE DP A MAI FACUT SI 10 PCTECACANARILOR DE CE PLINGETI ESTE ECHIPA NOASTRA A SUPORTERILOR SERIOSI NU UNTEM SPRIJINITI DE PRIMARIA CA ESTE ECHIPA UNGURILOR NU FRATILOR ESTE ECHIPA TUTURORI CUI PLACE FOTBALUL HAIDETI SA NE SPRIJINITI MACAR CU PREZENTA LA MECI CA VA MULTUMIM ASTA ESTE MULTUMIM DP SI ECHIPEI CHIAR DACA SUNTEM ASA DE PROST AVEM 6 PUNCTE SI MAI FACE DP SA TRECEM DE CELE 10 CARE A FACUT DANE AI SI GRESIT DAR TOT TE SUSTINEM TOTI SUPORTERII SERIOSI MULTUMIM DE CELE TREI PUNCTE HAIDETI BAIETI VA FII SI MAI BINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine