Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Pierdere mare pentru CSM Bucureşti. Alexandrina Barbosa a suferit o ruptură de ligamente şi ratează tot restul anului

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 16 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19596610/1/bar.jpg

Pierdere mare pentru CSM Bucureşti. Formaţia din capitală nu va putea conta o perioadă pe Alexandrina Barbosa, care a suferit o ruptură de ligamente.

Iberica a acuzat dureri în startul partidei cu Krim Ljubliana din Champions League, imediat după ce a deschis scorul şi a fost scoasă pe targă în afara careului.

”Din păcate accidentarea mea a fost foarte serioasă. Este vorba despre o ruptură de ligamente. Mă voi opera şi sper să revin cât mai repede, să îmi ajut echipa. Obiectivul meu este să ajung la Final Four. Vă mulţumesc mult pentru mesaje şi sper să revin mai puternică” a confirmat Alexandrina Barbosa pentru pagina de Instagram a echipei CSM Bucureşti.

CSM Bucureşti primeşte vizita fetelor de la Rostov Don, joi, de la ora 18:00. Partida se vede în direct pe Look Sport+.

Echipa lui Adi Vasile are în faţă singura echipă din grupă care nu a înregistrat niciun eşec şi are doar un egal, iar în doar 6 partide au marcat de 164 de ori, o cifră uriaşă pentru nivelul Ligii Campinilor.

Săptămâna trecută, formaţia antrenată de Per Johansson a fost la un pas să se încurce în Danemarca, pe terenul codaşei Esbjerg, victoria fiind obţinută cu 25-24, după ce la ultima fază gazdele au ratat o aruncate de la 7 metri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele