Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Piloţii de F1 au votat top 10 pe 2021. Primele opt poziţii sunt aceleaşi ca în topul opţiunilor directorilor de echipe

Formula 1 Publicat pe 29 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20528093/1/monaco-formula-1.jpg

Piloţii din Formula 1 au votat pentru a alege top 10 piloţi pe anul 2021. Primele opt poziţii sunt aceleaşi ca în ierarhia de după votul directorilor de echipe, informează formula 1.com.

Piloţii au avut opţiunea de a se vota pe ei înşişi, însă la fel ca în alţi ani unii dintre ei nu şi-au trecut numele printre opţiuni, deşi ştiau că ierarhia aleasă de fiecare se face sub protecţia anonimatului.

Fiecare pilot a ales zece piloţi pe care i-a punctat ca la cursele de F1: numărul 1 – 25 de puncte, numărul 10 – un punct.

Clasamentul final este următorul:

1             Max Verstappen

2             Lewis Hamilton

3             Lando Norris

4             Carlos Sainz

5             Charles Leclerc

6             Fernando Alonso

7             Pierre Gasly

8             George Russell

9             Esteban Ocon

10           Mick Schumacher

Marţi, formula1.com anunţa şi opţiunile conducătorilor echipelor de Formula 1, după votul lor topul piloţilor fiind următorul:

1             Max Verstappen 213 puncte

2             Lewis Hamilton  192

3             Lando Norris      110

4             Carlos Sainz        85

5             Charles Leclerc  70

6             Fernando Alonso 69

7             Pierre Gasly        64

8             George Russell   44

9             Valtteri Bottas   43

10           Esteban Ocon    41

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele