Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"

Serie A Publicat pe 12 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20112682/1/man-morutan-parma-fb.jpg

 
Chiar dacă Parma are şanse mici să se salveze de la retrogradarea în Serie B, Dennis Man şi Valentin Mihăilă au lăsat o impresie bună în acest sezon, iar Victor Becali anunţă că cei doi atacanţi români au atras, deja, privirile altor cluburi.
 
Vărul lui Gigi Becali i-a dus la Parma pe Man şi Mihăilă, alături de fratele său Ioan, şi ştie că tatonările pentru un eventual transfer al celor doi, în vară, au început deja:
 
"Echipa nu prea e într-o situaţie foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-şi merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puţin 6 puncte în plus. Totuşi, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situaţia acum, nu ştiu ce va fi.
 
Sunt oameni care întreabă care e situaţia lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep şi se întreabă de situaţia lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga şi în dreapta. E devreme deocamdată", a declarat Victor Becali, pentru GSP.ro.
 
Un mare semn de întrebare e legat de viitorul celor doi români în cazul în care Parma va lua drumul ligii secunde italiene, iar impresarul are feeling-ul că sunt şanse mari ca Man şi Mihăilă să fie vânduţi:
 
"Evoluţiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe.... Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înţelegere, o combinaţie cu alt club", mai spune agentul.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele