Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

Presa din Italia anunţă plecarea lui Ronaldo de la Juventus. Problemele au venit din cauza banilor

Juventus Publicat pe 27 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20318952/1/ronaldo-cristiano.jpg

Cristiano Ronaldo (36 de ani) pare că-şi va termina experienţa de la Juventus, după cum notează mai multe publicaţii de presă din Italia. Torinezii nu mai sunt dispuşi să îi prelungească înţelegerea portughezului, astfel că în vara anului următor colaborarea dintre cele două părţi se va finaliza.

Se pare că totul a pornit de la bani, potrivit  Sky Sports. Ronaldo câştigă 30 de milioane de euro pe sezon la Juventus, iar pentru a semna prelungirea a cerut aceeaşi sumă. Din cauza problemelor financiare de care suferă toate cluburile, din pricina pandemiei, Juventus nu mai poate suporta prea mult timp un astfel de salariu, astfel că drumul lui Ronaldo pare că ia o altă cale după finalul sezonului 2021/2022.

Juventus vrea să îi ofere 20 de milioane de euro pe an, un minus destul de important. Ronaldo, care a revenit la echipă în 25 iulie, după vacanţa de după EURO 2020, a transmis următorul mesaj: “Sosesc şi rămân”. Rămâne însă doar pentru noul sezon.

Actualul contract al lui Cristiano Ronaldo cu Juventus este valabil până în iunie 2022, iar la finalul sezonului 2020/2021 viitorul portughezului la Torino părea sub semnul întrebării. Acum, dacă e să ne luăm după informaţiile obţinute de presa din Italia, ruptura pare iremediabilă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele