Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Previziunile sumbre ale lui Pancu după ce a asistat la Dinamo - Rapid. ” Aşa mare diferenţă nu a fost, de multe ori s-a jucat de la egal la egal”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19381609/1/daniel-pancu.jpg

Daniel Pancu a vorbit în cadrul unei intervenţii despre partida dintre Dinamo şi Rapid, câştigată de ”câini”, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de sârbul Perovic.

Fostul mare fotbalist din Giuleşti a asistat la meci şi a declarat că s-a văzut faptul că ambele echipe au revenit după o lungă pauză, iar ritmul e departe de a fi unul bun.

Dinamo este extrem de dezavantajată de pregătirea fizică întârziată, săptămâna viitoare având de jucat în campionat, în schimb, Rapid mai are o lună până la primul meci din play-off-ul pentru promovare.

"Greu pentru ambele echipe. Pentru Rapid e încă o lună la dispoziţie, pentru Dinamo începe campionatul în 10 zile. Greu din punct de vedere al ritmului, al distanţelor în teren, al efortului. Aşa mare diferenţă nu a fost, de multe ori s-a jucat de la egal la egal. Am avut şi noi şansele noastre. Per total, un meci din care a ieşit în evidenţă lipsa de ritm. Faptul că jucătorii încă nu sunt obişnuiţi cu distanţele.

Primele 2-3 etape din Liga 1 vom avea parte de un fotbal suferind. (n.r. despre arbitrul Ştefan Grigorie) A fost echidistant. El s-a împărţit, în cariera lui a fost şi la Dinamo şi la Rapid, nu a avut nimeni nimic de comentat. A fost echidistant, imparţial.

Nu am vorbit cu jucătorii, doar ne-am salutat. Am fost invitat să văd meciul, încă mai discutăm, sper să mă decid cât mai repede. Mai e mult timp la dispoziţie până începe campionatul. La gol, nu s-au pupat, sigur. A fost un gol dintr-o fază fixă, un corner şi a dat Perovic cu capul. Echipa Rapidului a funcţionat bine, a jucat cu sistemul din turul campionatului, sistemul care a avut rezultate. Eu l-am schimbat în 4-2-3-1 în iarnă şi până la urmă nu am marcat niciun gol" , a declarat Daniel Pancu la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele