Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Prinde transferul carierei? Olimpiu Moruţan a intrat în vizorul lui Inter Milano

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19929294/1/mor.jpg

Olimpiu Moruţan are un parcurs foarte bun la FCSB, motiv pentru care tot mai multe echipe se interesează de el. Aşa se face că impresarul său, Florin Vulturar, a fost invitat să vorbească în presa din Italia despre calităţile mijlocaşului de pe urma căruia Gigi Becali vrea să obţină multe milioane de euro.

Agentul nu a ratat ocazia să evidenţieze plusurile de care dispune Moruţan, dar şi alte aspecte care l-ar recomanda pentru un transfer într-un campionat important din Europa, poate chiar în vara următoare.

Cei de la Sempreinter.com atuncă bomba şi scriu că Moruţan a intrat în vizorul celor de la Inter Milano. Italienii scriu că echipa pregătită de Antonio Conte ar urma să facă o ofertă oficială în vară.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele