Ultima oră
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"

Problema majoră rezolvată de Dinamo! Noua conducere a ”câinilor” s-a mişcat rapid

Dinamo Publicat pe 21 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20306179/1/agfzad0wyjkxndm2y2u0mjvkzdu5yjbmmtczyzq4mme4y2vmmq-thumb-1.jpg

Dinamo îşi va schimba sediul clubului, până la finalul acestei luni, de la Rin Grand Hotel, la o clădire de birouri peste drum de Promenada Mall, pe strada Gara Herăstrău, informează gsp.ro.

Noua reşedinţă este situată la doar doi kilometri de stadionul Ştefan cel Mare, în zona de nord a Capitalei. Oficialii dinamovişti au luat această decizie ca urmare a unei înţelegeri cu Ionuţ Negoiţă, fostul patron al clubului, conform căreia trebuie să părăsească sediul până la finalul lunii iulie.

Pe lângă faptul că au rezolvat o problemă extrem de importantă, dinamoviştii au găsit şi o soluţie bună pentru aceasta. Noul sediu este aproape atât de stadion, cât şi de baza de pregătire de la Săftica.

"Îmi ia cam o oră şi jumătate să merg de la RIN Grand Hotel până la Săftica, un timp uriaş, un singur drum, nu m-am mai confruntat cu această situaţie.", a povestit Iuliu Mureşan, directorul executiv al lui Dinamo, recent.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele