Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Probleme pentru Sepsi înaintea returului din Conference League. Grozavu: “E foarte greu să facem o echipă competitivă. Avem nevoie de întăriri”

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 26 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20316960/1/leo-grozavu.jpg

Chindia Târgovişte şi Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1, la Buzău, în etapa a doua din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi pe www.primaplay.ro. Sepsi a fost egalată în minutul 87 şi se concentrează pe returul din Conference League, cu Spartak Trnava. Antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat că are mari probleme de lot şi a subliniat că sunt necesare transferuri.

Sepsi a deschis scorul în minutul 52, prin Stefan Askovski. Chindia a egalat în minutul 87, prin Cristi Cherchez, jucător introdus pe teren în minutul 82.

Ambele goluri au fost înscrise după erori uriaşe în defensivă. Chindia a părut echipa mai periculoasă, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 4-2 pentru târgovişteni.

Pentru Sepsi Sfântu Gheorghe urmează meciul retur cu Spartak Trnava, în turul doi preliminar al UEFA Europa Conference League. În Slovacia, scorul a fost 0-0.

"Am scăpat printre degete victoria. Pe final, n-am mai reuşit să avem luciditate, să ştim să ne aşezăm în teren ca să nu mai facem greşeli. O greşeală făcută mult prea uşor în zona centrală, a fost o pasă de la noi. Ăsta e fotbalul, felicit băieţii pentru punctul scos, pentru efortul făcut, pentru că nu e uşor. Jucăm pe temperaturi inumane pentru fotbal, din 3 în 3 zile, într-un moment în care nu putem avea ritm.

Cred că în momentul de faţă avem nevoie de jucători care să reziste în campionat, în Europa. E foarte greu să jucăm cu aceiaşi jucători. Jucăm la 18:30, colegele noastre de competiţie europeană joacă la 21:30. E altceva, la acea oră se mai poate juca fotbal, se mai poate respira. Noi jucăm la 18:30...

Va fi dificil să recuperăm jucătorii după efortul depus, lotul este foarte restrâns numeric, avem o serie de jucători care deja sunt accidentaţi de două săptămâni. Acum e foarte greu să facem o echipă competitivă pentru meciul următor, dar trebuie să găsim soluţii pentru a ne califica. Am spus şi înainte, în momentul de faţă e 0-0 şi sigur că şansele sunt egale.

Mai avem nevoie de întăriri, orice jucător valoros are loc la noi în echipă. Au plecat foarte mulţi şi n-au venit decât câţiva. Cei care au venit sunt departe ca pregătire de ceea ce dorim noi. Eu cred că avem nevoie de jucători care să poată să joace în campionat şi în Europa. E foarte greu să o ducem aşa. Sunt discuţii cu jucători. Chindriş e plecat la Tokyo. Vedem când se întoarce", a spus Leo Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele