Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

PSG a confirmat antrenorul echipei pentru sezonul viitor. Anunţul făcut de Leonardo

PSG Publicat pe 14 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19390501/1/leonardo.png

Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, a afirmat că antrenorul Thomas Tuchel va continua şi în sezonul viitor. În schimb, el a confirmat că Thiago Silva şi Edinson Cavani vor pleca de la campioana Franţei.

"Thiago şi Edinson sunt  jucători care au marcat istoria clubului, dar am ajuns la final. Poate că ne înşelăm, dar era nevoie de o decizie la nivel economic sau referitor la generaţiile care vin. Vom vedea dacă ajungem în finala Ligii Campionilor, atunci poate găsim o soluţie să stea cu noi până în august", a declarat Leonardo.

Într-un interviu acordat Journal du Dimanche, Leonardo a confirmat că Thomas Tuchel, venit la echipă din 2018, va fi antrenor şi sezonul următor. "Am discutat cu Tuchel: totul este clar, nu sunt probleme".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele