Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Rapid confirmă schimbarea lui Pancu, dar anunţă că tehnicianul rămâne "la dispoziţia clubului"

Rapid Publicat pe 10 mar 2020
mail-share icon Email

FC Rapid a anunţat, marţi, într-un comunicat, că tehnicianul Daniel Pancu nu va mai conduce prima echipă, dar rămâne la dispoziţia clubului, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19297847/1/pancone.jpg

"Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru ca ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci şi pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă. Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an şi jumătate, din postura de tehnician, şi suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasă carieră de antrenor.

Nu este o despărţire, Daniel Pancu rămâne la dispoziţia clubului, aşa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare",a anunţat clubul giuleştean.

FC Rapid a precizat că prioritară pentru club este numirea unui director tehnic, "care să asigure şocul pozitiv la echipă şi să reuşească să continue sezonul şi munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunţat oficial, în curând".

Daniel Pancu nu mai este antrenorul echipei Rapid, el afirmând că a fost demis după eşecul cu CSM Reşiţa, scor 0-1, din Liga II.

Rapid a acumulat 37 de puncte în 23 de etape, în timp ce locul secund, ocupat acum de Mioveni, are 39 de puncte. Lider este UTA, cu 50 de puncte.

Daniel Pancu a preluat echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele