Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid confirmă schimbarea lui Pancu, dar anunţă că tehnicianul rămâne "la dispoziţia clubului"

Rapid Publicat pe 10 mar 2020
mail-share icon Email

FC Rapid a anunţat, marţi, într-un comunicat, că tehnicianul Daniel Pancu nu va mai conduce prima echipă, dar rămâne la dispoziţia clubului, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19297847/1/pancone.jpg

"Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru ca ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci şi pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă. Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an şi jumătate, din postura de tehnician, şi suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasă carieră de antrenor.

Nu este o despărţire, Daniel Pancu rămâne la dispoziţia clubului, aşa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilităţile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare",a anunţat clubul giuleştean.

FC Rapid a precizat că prioritară pentru club este numirea unui director tehnic, "care să asigure şocul pozitiv la echipă şi să reuşească să continue sezonul şi munca lui Daniel Pancu. Numele său va fi anunţat oficial, în curând".

Daniel Pancu nu mai este antrenorul echipei Rapid, el afirmând că a fost demis după eşecul cu CSM Reşiţa, scor 0-1, din Liga II.

Rapid a acumulat 37 de puncte în 23 de etape, în timp ce locul secund, ocupat acum de Mioveni, are 39 de puncte. Lider este UTA, cu 50 de puncte.

Daniel Pancu a preluat echipa de la Constantin Schumacher, în 2018, în Liga a 3-a, şi a reuşit să promoveze în Liga 2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele