Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

S-a aflat suma reală de transfer a lui Olimpiu Moruţan! Gigi Becali a ”umflat” preţul

Superlig Publicat pe 1 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20380450/1/1a.jpg

Gigi Becali a ”umflat” suma pe care a încasat-o pe transferul lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) la Galatasaray, informează Gazeta Sporturilor.

Publicaţia citată a arătat că între ce a anunţat public patronul de la FCSB şi ce s-a întâmplat, de fapt, este o diferenţă consistentă, chiar dacă banii cheltuiţi de formaţia turcă pentru aducerea tânărului mijlocaş ofensiv român sunt impresionanţi.

Gigi Becali a afirmat în presă că l-a cedat pe Olimpiu Moruţan pentru 4,2 milioane de euro, la momentul realizării transferului, şi pentru alte 1,5 milioane de euro, bonus pentru o viitoare calificare a Galatei în grupele Europa League.

În realitate, FCSB va primi în schimbul lui Olimpiu Moruţan 3,5 milioane de euro, achitate în patru rate. Prima tranşă de 700.000 de euro va fi plătită de turci abia în luna noiembrie. Becali a reuşit să păstreze 20 % din valoarea unui viitor transfer al lui Moruţan, la care se mai pot adăuga alţi 300.000 de euro pentru o viitoare calificare a Galatei în grupele Europa League şi un milion de euro pentru grupele Ligii Campionilor. Bonusul este valabil o singură dată în perioada contractuală.

Olimpiu Moruţan a debutat cu pasă de gol, în campionatul Turciei, în remiza lui Galatasaray din deplasarea de pe terenul celor de la Kasimpasa, scor 2-2, chiar la golul marcat de celălalt român, Alexandru Cicâldău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele