Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Şase echipe sunt în cursa pentru Haaland. Clubul pe care îl preferă norvegianul

Borussia Dortmund Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20038196/1/haaland-1.jpg

Erling Haaland (20 de ani) are toate şansele să facă pasul, în vară, de la Borussia Dortmund, la un club şi mai mare al Europei. Potrivit jurnaliştilor din Germania, nu mai puţin de şase echipe importante au pus ochii pe atacantul nordic.

Real Madrid, Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester United şi Manchester City sunt numele formaţiilor care îl vor pe Haaland şi sunt dispuse să ofere foarte mulţi bani.

Surse din anturajul lui Haaland susţin că tânărul admiră carisma şi puterea lor. Campioana Spaniei va încerca să-i găsească un succesor lui Karim Benzema în viitorul apropiat. Contractul francezului expiră în 2022 - momentul în care clauza de reziliere a lui Haaland de la BVB va fi de 100 de milioane de euro”, au notat cei de la Bild.

Din câte se pare, Haaland înclină către un transfer la echipa lui Pep Guardiola, Manchester City. În acest sezon, norvegianul are 27 de goluri în 27 de meciuri şi opt pase de gol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri