Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi, prima victorie după două luni de 'secetă'. Grozavu: "Nu cedăm, suntem o echipă greu de învins" VIDEO

Cupa României Publicat de Andrei Ionascu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria de la Ovidiu cu Farul Constanţa, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro. Echipa din Sfântu Gheorghe a înscris dintr-un penalty acordat în mod eronat de către Radu Petrescu, după un fault la marginea careului.

Antrenorul covăsnenilor, Leo Grozavu, speră ca acest succes va relansa echipa sa, după două luni fără victorie în Liga 1. Sepsi are 8 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

La Ovidiu, echipa din Sfântu Gheorghe a înscris dintr-un penalty acordat în mod eronat de către Radu Petrescu, după un fault la marginea careului.

Larie l-a faultat pe Luckassen chiar la marginea careului. Iniţial, Radu Petrescu n-a acordat fault, apoi a revenit şi a arătat punctul de la 11 metri, după o semnalizare din partea arbitrului de tuşă.

Bogdan Mitrea, fost jucător la Viitorul, a înscris din penalty în minutul 51.

"Felicitările li se cuvin băieţilor. Din nou, am fost acea echipa luptătoare, arţăgoasă, care nu lasă adversarul. Cred că am avut situaţiile mai clare. A avut şi Farul pe final acea bară, dar cred că, până atunci, puteam să închidem jocul, să facem 2-0. Am suferit până la final, dar băieţii merită toate felicitările.

Sunt reguli aberante în fotbalul românesc! Niciodată n-o să poată fi judecat la fel un club puternic, un antrenor cu ştaif… se judecă cu măsuri diferite, sunt absolut convins. Păstrăm bunul simţ, nu jignim. Se mai întâmplă, în tensiunea jocului, să fie proteste. Am fost eliminat şi eu în mod gratuit. Mergem înainte! N-avem pe cine să deranjăm, şi aşa nu se vorbeşte mult de noi.

La faza penalty-ului, n-am ce să vă spun, că n-am văzut. Eram mult prea departe. Din ce am discutat după meci, am crezut că asistentul a semnalizat penalty. Dar mi-a spus Radu Petrescu că el a lăsat avantaj în primă fază, apoi a revenit asupra deciziei, că a fost penalty.

După campionatul trecut, toată lumea a avut mari aşteptări. Probabil că nu ne-am organizat foarte bine, am avut probleme în debutul de campionat. În ultimele partide, am jucat împotriva unor echipe tari. Am dominat chiar împotriva FCSB-ului, la Bucureşti, împotriva Botoşaniului, care calcă pe toată lumea în picioare în campionat. Nu cedăm, suntem o echipă greu de învins.

Un trofeu e un trofeu, iar play-off-ul e cam departe în momentul de faţă. Va trebui să muncim din greu pentru a ajunge în partea superioară a clasamentului. E nevoie de victorii în următoarele 4-5 etape, apoi putem să sperăm din nou. Băieţii au arătat spirit de luptă, tărie de caracter", a spus Leo Grozavu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele