Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Sergio Ramos ademenit de una din cele mai mari rivale ale lui Real Madrid

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19859292/1/sergio-ramos.jpg

Cei de la goal.com scriu că Sergio Ramos a fost contactat de Liverpool, formaţie care caută întăriri pentru defensivă, după ce Virgil van Dijk, Joel Matip şi Joe Gomez sunt accidentaţi şi nu vor fi apţi de joc prea curând.

Sursa mai sus citată scrie că Jurgen Klopp este disperat să caute un fundaş central valoros, care să ajute echipa în Premier League şi Liga Campionilor. Ramos intră în ultimele 6 luni de contract cu Real Madrid şi ar putea pleca gratis, ba mai mult, căpitanul ”galacticilor” şi-a manifestat interesul de a părăsi echipa şi de a căuta o nouă provocare.

Ofertat şi de PSG

Conform emisiunii spaniole El Larguero, Sergio Ramos l-a informat pe Florentino Perez că e dorit de campioana Franţei, într-o discuţie purtată înainte de meciul cu Elche.

"Nu accept propunerea pe care mi-ai făcut-o şi din acest moment voi asculta şi alte oferte.

Cineva de la PSG mi-a spus că îşi vor face o echipă mare cu mine şi Messi"
, i-ar fi spus Ramos şefului lui Real, conform sursei citate.

În vârstă de 34 de ani, Sergio Ramos este căpitanul Realului, club pentru care evoluează din 2005 şi unde a câştigat 22 de trofee, inclusiv 4 Ligi ale Campionilor şi cinci titluri în La Liga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele